The Owners were looking to make over and modernise their dated circa 1980's duplex home on their rear strata block with a hope to provide a special living space for the parents, take in some potentially beautiful river views, and to totally update and modernise the kitchen area.

A second storey consisting of a spacious parent's retreat master bedroom leading to a balcony with timber panelling took in river views. The bedroom itself was spacious with ample built in robes leading through to a good sized ensuite with generous storage and dual basins.

A tallowwood tread staircase with glass & stainless steel balustrading gives a sleek and sophisticated entrance to the downstairs original home. The renovation continued in the kitchen with a breakfast bar island for the family to gather, abundant & intelligent kitchen layout and cupboards and a roller door appliance cupboard. Stone bench tops and high gloss vinyl wrap doors completed the open plan feeling of the kitchen and lounge room with glossy polished boards complementing the space and leading to the outdoor sitting area and lap pool.